Uren schrijven

Maak het schrijven van uren transparant, intuïtief en snel. Tijdschrijven wordt met Urentool een kwestie van 3 klikken. U begint met het selecteren van een klant, vervolgens het dossier en door middel van een klik en sleep functie kunt u de hoeveelheid tijd die u op het dossier wilt schrijven bepalen.

De visualisatie van de geschreven uren die Urentool u biedt stelt u in staat in één oogopslag te zien hoeveel tijd u aan uw verschillende klanten en dossiers of projecten besteedt.

Urentool maakt de door u geschreven uren niet alleen inzichtelijk voor u, maar ook voor uw klanten. Per geschreven tijdvak heeft u de mogelijkheid het type werk dat u voor uw klant uitvoert te specificeren. Als u hiernaast nog een verdere toelichting wilt geven op uw werkzaamheden, kunt u per tijdvak een specificatie plaatsen. Indien gewenst kunt u de specificaties van werkzaamheden automatisch versturen bij de factuur. Dit zorgt dat er nooit meer onduidelijkheid hoeft te ontstaan over de aard van een facturatie.

Atabix
Atabix

Factureren

Na het schrijven van uren door u of uw medewerkers, is het factureren van deze uren aan het eind van de maand slechts een kwestie van één druk op de knop. De voor u gepersonaliseerde factuur wordt door de Urentool gegenereerd. Per factuur kunt u aangeven in welke taal de factuur gegenereerd dient te worden en of u de specificaties wilt toevoegen. Deze factuur wordt vervolgens per e-mail aan uw klant verstuurd.

Ook het versturen van creditnota’s of herinneringen is een eenvoudige handeling. Na het importeren van uw gegevens uit uw boekhoudpakket kunt u per openstaande factuur aangeven of u een herinnering wilt sturen. In een logboek is de status van uitgaande factuur te zien. Op deze wijze heeft u inzichtelijk of het bericht juist is verzonden, goed is ontvangen en wel of niet geopend is door uw klant. Discussie over de ontvangst van de factuur is hiermee op voorhand voorkomen.

Cliënten

Urentool wordt standaard geleverd met een Customer Relationship Management (CRM) module. Deze module maakt het eenvoudig om een accurate administratie van uw klantenbestand te voeren. Voor elk van uw klanten kunt u in één overzicht de contactgegevens, lopende dossiers, verstuurde creditnota’s en voorschotten inzien. De Urentool helpt u de waarde van een klant te bepalen door het bijhouden van statistieken zoals de totale klantwaarde en debiteurenstand. De CRM module is flexibel, dit maakt het mogelijk om in deze module naast uw klantenbestand ook uw leveranciers te managen.

Atabix

30 dagen gratis

Ontdek de eenvoud en snelheid waarmee u uren schrijft en factureert. Met de Urentool wordt uren schrijven leuk en is de irritatie van 'moeten' en 'vergeten' niet meer aanwezig.

Heeft u vragen of hulp bij het opzetten nodig? Stuur ons een bericht en we zullen onmiddellijk reageren.

Vraag een persoonlijke demo van 30 minuten aan om uw vragen over Urentool te beantwoorden.

Wij hebben uw gegevens ontvangen en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Atabix

Dossiers

Iedere medewerker schrijft uren op dossiers die in het systeem aangemaakt worden. Omdat het systeem de accuratesse van de gebruikers stimuleert in het schrijven van de uren heeft u op elk moment inzichtelijk hoe uw medewerkers afzonderlijk presteren. Denk hierbij aan de hoeveelheid geschreven uren per maand en het declarabele percentage van deze uren. Per medewerker kunt u daarnaast per dossier op elk moment, zelfs tijdens het facturatieproces, het uurtarief aanpassen, de uren mitigeren of afboeken.

Boekhouding

Urentool biedt ondersteuning bij de implementatie van uw huidige boekhoudsoftware. Wij creëren de oplossing die optimaal aansluit bij de bedrijfsvoering van ieder bedrijf. Het importeren van uw geëxporteerde gegevens vanuit uw boekhoudpakket, zorgt voor een naadloze aansluiting. Ook per openstaande factuur kunt u aangeven of u een herinnering wilt sturen.

Middels het automatisch doorzetten van de geregistreerde gegevens houdt u uw boekhouding up-to-date en gaat u het verlies van gegevens uit de weg.

Atabix
Atabix

Statistieken

Urentool gebruikt alle geregistreerde informatie om u te voorzien van automatisch gegenereerde, accurate statistieken over het functioneren van uw bedrijf en medewerkers. Hierbij kunt u denken aan informatie over de prestaties van uw individuele medewerkers op het gebied van het gemiddelde uurtarief, declarabele uren en het totaal aantal gewerkte uren. Prestaties kunnen per zaak of project gemeten worden. Dit geeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om de rendabiliteit van fixed price projecten inzichtelijk te maken. Naast deze interne statistieken helpt Urentool u helderheid te krijgen in uw externe relaties door het bijhouden van zaken zoals klantwaarden over bepaalde periodes of de totale waarde van een klant.

Alle statistieken kunnen naar uw wens worden weergegeven. Dit kan visueel in de vorm van grafieken of functioneel in de vorm van tabellen. Daarbij is alle informatie simpel en snel te exporteren zodat u deze ook in andere systemen kunt bewerken en gebruiken.

Alle statistieken die Urentool u biedt kunnen door u worden geconfigureerd naar uw eigen wensen en behoeften. Hierbij moet u denken aan flexibiliteit in periodes, medewerkers waarop u statistieken wenst. U hoeft zelf slechts de parameters te zetten en Urentool doet de rest. In veel gevallen is het daarom een kwestie van één druk op de knop. Dit geeft u de mogelijkheid exact de statistieken te genereren die u nodig heeft om uw medewerkers, klanten en bedrijf bewuster en succesvol te managen.

Maatwerk

Aan de hand van uw wensen dragen wij zorg voor een optimale inrichting voor iedere bedrijfsvoering. Naast de koppeling met uw Exact Online boekhoudpakket, bestaat de mogelijkheid om andere online boekhoudpakketten zoals Twinfield te koppelen. Ook het genereren specifieke rapportages, contracten, offertes of verschillende factuur sjablonen is mogelijk. Wilt u meer informatie over ons maatwerk? Neem dan gerust contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden.

Atabix