FAQ

Heeft u een vraag? Wij hebben het antwoord.

Wat is een gebruiker?
Iedereen die een account heeft bij Urentool wordt beschouwd als een gebruiker. Dat geldt ook voor medewerkers die hun tijd registreren en administratieve gebruikers die uren overzichten controleren en/of factureren.
Hoe werkt de 30 dagen gratis proefperiode?
Er zijn geen financiƫle gegevens van u benodigd tijdens de 30 dagen gratis proefperiode. Tijdens deze periode heeft u volledige toegang tot alle functies en kunt zo veel gebruikers aanmaken en toegang geven tot uw omgeving als u wilt.
Wat gebeurt er na de proefperiode?
Wanneer de gratis proefperiode eindigt, zullen we u vragen naar uw financiƫle gegevens zodat u een abonnement aanschaft. Alle gegevens binnen uw eigen gratis omgeving worden bewaard en vrijgegeven na de inschrijving voor de betaalde versie. Zo gaan deze gegevens niet verloren.
Hoe wordt de facturering uitgevoerd?
Wij bieden een maand en jaar abonnement. Kiest u voor een jaarplan? Dan ontvang u een korting van 20%. De betalingen geschieden, afhankelijk van het gekozen plan, per automatische incasso.
Kan ik switchen tussen een maand en jaar facturering?
U kunt uw facturering maandelijks of jaarlijks op elk gewenst moment wijzigingen. De nieuwe facturering zal dan plaatsvinden na het aflopen van uw huidige abonnement.
Hoe worden nieuwe gebruikers in rekening gebracht?
Nieuw aangemaakte gebruikers worden administratief automatisch verwerkt. Bij de eerstvolgende factuurdatum worden nieuwe gebruikers automatisch bij u in rekening gebracht.
Wie heeft toegang tot de factuurgegevens?
Alleen de eigenaar van uw Urentool platform (de persoon die het bedrijf heeft aangemeld en de rekening heeft gekoppeld) is gemachtigd om het abonnement te wijzigen en dus het abonnement op te zeggen.
Kan het eigendom van het platform worden overgedragen?
Om het eigendom van het platform over te dragen, neemt u contact op met ons support team via info@urentool.com
Hoe kunt u uw abonnement opzeggen?
Alleen de eigenaar van uw account kan het abonnement annuleren. Bij annulering, zult u nog tot het einde van de huidige factuurcyclus betalen en toegang hebben tot uw account en de gegenereerde gegevens.

Staat uw vraag hierboven niet genoemd. Geen probleem, u kunt voor overige vragen contact opnemen met ons support team via info@urentool.com

30 dagen gratis

Ontdek de eenvoud en snelheid waarmee u uren schrijft en factureert. Met de Urentool wordt uren schrijven leuk en is de irritatie van 'moeten' en 'vergeten' niet meer aanwezig.

Heeft u vragen of hulp bij het opzetten nodig? Stuur ons een bericht en we zullen onmiddellijk reageren.

Vraag een persoonlijke demo van 30 minuten aan om uw vragen over Urentool te beantwoorden.

Wij hebben uw gegevens ontvangen en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.